Even voorstellen:


Mijn naam is Cara van Veldhoven.

Ik voltooide diverse opleidingen op gebied van gezondheidszorg, welzijn en creativiteit.
Werkervaring heb ik opgedaan in hulpverlening en onderwijs met mensen met psychiatrische - en verslavingsproblematiek; een verstandelijke handicap, mensen met autisme en aan autisme verwante stoornissen, kinderen, jongeren en ouderen. 

Vanuit persoonlijke interesse heb ik me de afgelopen jaren steeds meer verdiept en geschoold in spirituele zaken. Een proces dat nooit klaar is.

Door mijn opleidingen en levens- en werkervaringen ben ik in veel en verschillende situaties breed inzetbaar. Door mijn heldervoelendheid kan ik snel tot de kern van een probleem of situatie komen.Visie

We maken als mens deel uit van een geheel en zijn voortdurend in ontwikkeling.
De zelfstandigheid van de cliënt staat voor mij voorop. Ik neem zaken niet over maar loop en kijk graag mee. Ik wil uitgaan van het gezonde deel dat in iedereen aanwezig is en dat wat iemand wél kan. Los van ziektebeeld, diagnose of probleem. Soms kan een diagnose handig zijn maar soms staat het ook in de weg van onbevangen waarnemen.
Een van de manieren om dit gezonde stuk (weer) aan te spreken is het kunstzinnig bezig zijn. Het doel is daarbij niet om kunst te produceren maar om het plezier van het crëeren te hervinden: de eigen bron aan te boren.